Új hozzászólás Aktív témák

  • klampfer

    tag

    válasz RVR400 #124855 üzenetére

    Szoftveres fejlesztések természetesen mint minden gyártónál folyamatosak és korábbi SW bugok szépen javítgatva vannak. A szép számú Custom romok miatt szinte biztos mindenki megtalálja ami neki kell.. (- Aerom- Eragon- Darksense- Cyanogen- GrorkRom-stb...)
    - Mondjuk és még Stockkal használom 4-5 napja, eddig semmi gond sincs azzal sem.. -
    A HW oldalon hogy volt-e változás nem tudom, nyilván a gyártási gikszereket is javítja egy gyártó. A Prohardver tesztben felhozott összeszerelési minőségi kifogásokkal én nem találkoztam (bár nem tartom éppen objektívnek az itteni tesztet, vagy 20 magyar/angol/orosz/német stb... teszt sem talált ilyen téren kivetnivalót az első készülékben sem...)
    Lényeg, simán hozza a Redmi Note3 PRO szintet HW minőség terén is. (hétvégén a két telefon volt nálam, végül P9000-et tartottam meg.)

    (MIUI ugyan nincs "még" hozzá amit valahol sajnálok, de másik készülékek tapasztalatai kapcsán portolt MIUI romokkall nekem nincs annyira jó tapasztalatom..)

    A kamera az viszont más kérdés... Ritka rossz képeket és relatíve jókat is tudtam mindkét teloval Full alap beállításon csinálni, itt sajna én vagyok a gyenge láncszem, nem értek hozzá... csak nyomom az exponáló gombot mint süket a csengőt és várom a csodát... Néha azért bejön :)

    [ Szerkesztve ]

    Udv, G.

Új hozzászólás Aktív témák