Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz Cheesy #125152 üzenetére

    Szia! A telefonnál soha semmilyen körülmények között nem lesz két külön csatornából egyszerre internet csatlakozás. Ezt a rendszer alapból kizárja. Tehát ha az egyik kártya felkúszott és van működő adatkapcsolat akkor azt csak a WIFI elérés szakítja meg de az biztosan megszakítja! (ha be van kapcsolva)DE ez nem azt jelenti, hogy nem lesz internet kapcsolat hanem azt, hogy egy másik csatornán keresztül kapcsolódik az internethez a telefon.
    Nagyon kevered a mobilnet, és az internet fogalmát. Az interneten egy globális adatháló. Te ehhez több módon kapcsolódhatsz mint a mobil adatkapcsolat 3G 4G, wifi, esetleg infra kapcsolaton keresztül(bár ezt régen láttam).
    A leveleid(email) nem a telefonra érkeznek! Azok a valahol elhelyezett szerveren jelennek meg! A telefonod ezzel a szerverrel tartja a kapcsolatot a beállított paraméterek alapján mint email cim, kiszolgáló, stb. Ezt időközönként a telefon beállításai szerint a levelező apk lekérdezi. Pontosan így tartja a dual stanby kapcsolatot is. A két kártyáról felváltva küldi a toronyhoz a jelet. A dual acktiev pedig 2db rádiós egységgel rendelkezik és nem váltogat a sim-ek között megy mindkettő állandóan. De mivel nincs folyamatos ide oda kapcsolgatás hanem egy normál 1 sim-es teló ideje szerint tartja a toronnyal a kapcsolatot nincs nagy különbség fogyasztásban.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák