Új hozzászólás Aktív témák

  • Rawulf

    őstag

    válasz WOT-H-A-C #127473 üzenetére

    Na elbattyogtam a helyi "rugged phones" nagykerhez, mivel tőlem 2km-re van (nem akartam lusta lenni, ezért még buszra sem szálltam).
    Megnéztem ezt az Oimon V19H telefont. Sajnos ez is tetszik nekem. Nagyon úgy tűnik, hogy ez és az AGM X1 fogja váltani nálam a Xiaomi Mi2S és Jiayu G4HG telefonokat.
    Kérdezted, hogy milyen lehet a szoftveres támogatás. Ahhoz képest, hogy nyáron jelent meg elvileg ez a típus és a netes képeken még valami Beta2 jelölésű Android 6.0 volt, ezen már szeptemberi firmware volt.
    A csávó rendelt 5db-ot... az orrom előtt vittek el belőle 4-et. Jelenleg csak fekete színben lehet elérni és azt mondta a srác nekem, hogy 40db-ot rendelt a héten még belőle.
    Sajnos mivel az Oinom nem shenzheni, ezért nincs lehetőségem hajigálni... viszont találtam neten videót arról, hogyan teszteli az Oinom a telefonjait.
    Átállítva a menüjét magyarra, lőttem pár képet a telefonom kamerájával (sajnos elég sötét volt ott benn ahhoz, hogy szép képek legyenek) és a lényeg látszik így is. A gyári fólián keresztül is szép képe van a kijelzőnek. Azért látszik, hol spóroltak rajta : kicsit gagyinak tűnik a pici hátlapi ablak, amelyet lepattintva lehet elérni a két sim kártya és az sdkártya foglalatokat. Viszont az egyik legjobb ár/telj. IP68-as telefonnak tűnik, és az AGM x1-hez képest itt legalább nincs osztva a sim2 az sd-kártyával.
    Ami még úgy felkeltette az érdeklődésemet, az a Conquest S6 és S8, illetve volt nála Swell V1.
    Elém rakott egy rakás telefont... Land Rover, meg mindenféle mókás nevű (bár a nyomógombosok nem keltették fel az érdeklődésemet, mivel olyan rusnyán néztek ki... annyira csúnyán, hogy azokat is lefotóztam).
    Hétvégén töltök fel majd képeket! :)
    Visszatérve az Oinom V19H telóra. Azt mondta a srác, hogy rootolja és CWM-esíti a recovery-t, illetve beleteszi a Google Play-t is, ha kell a telefon. Szóval még a garanciával sem kell rizikózni...
    (Mondjuk egy lényeges dolgot elfelejtettem megnézni, hogy van-e értesítő led rajta... na ezt még pótolnom kell!)

    "Please state the nature of the medical emergency."

Új hozzászólás Aktív témák