Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz salaud #133252 üzenetére

    szia, fú, közben nyomkodom egész nap, úgyse tudok mást csinálni törött bordákkal :(

    szóval:
    1. ertől kiderült, hogy a különböző screen off widhgetek teszik, keresek olyat, ami nem csinálja

    2. amelyikünk előbb elcseszi, azt majd tájékoztatja a többieket, mit bírt. azt tudom, hogy a note 3 nem bírja a tengervizet :( mondjuk csak a kijelzője halt meg, azt kicseréltettem, azóta működik.

    3. akkor neked ultrahangos lehet a szemed, ha sötétben is látod azokat a gombokat. meg lehet ugyan szokni, hogy az ember sejti, hol vannak, illetve melyik hol van, csak akkor szívás, ha több telefont is használ, amin esetleg más a kiosztás, mert akkor nem válik automatikussá. nemrég láttam, a "Képzelet ereje " c filmet, nagyon jó, most az jutott eszembe, h örüljek, h egyáltalán a kijelzőt lehet még látni.
    szóval én úgy vagyok, hogy még a szoftveres gombok is jobbak, mint a semmilyen gombok...:(

    4. a Jelly Bean launcher nagyon tetszik, csak lenne pár kérdésem, talán értesz hozzá.
    nincs benne ilyen "preferences" vagy beállítások valahol? ez így fut ahogy fut, kész?
    ilyeneket ha lehetne átállítanék:
    4.1. hogy az alkalmazások gomb ne azt a szétrobbanós effekttel váltson át az asztalról az appokra, hanem csak simán.
    4.2.az asztalon lévő mappákat nem lehet átláthatóvá tenni? adok ugyan nevet nekik, de elolvasni nem igen tudom, arról szoktam megismerni, hogy egy nagyon tipikus appot teszek előre, és arról tudom, hogy mi a tartalom (pl Internet = Opera, kapcsolatok = Gmail és így tovább)
    4.3. ha az alkalmazásokra váltok, a felső sornak levágja a felét. ez miért lehet?

    Ugyanakkor az értesítési területet lehúzva, a gyors beállítások ikonjai nem változnak. Azokat mivel lehetne felismerhetővé tenni? Azok szerintem az android 6 tipikus baromságai, nem lehet azokat lecserélni?

    ÉS hogyanm lehet beállítani, hogymi jelenken meg? Mert pl. tele van ilyenekkel, hogy hotknot, azt sem tudom mi az, és biztos, hogy nem is fogom használni, de egyszer csak eltűnt belőle pl. az automatikus forgatás. amikor viszont a menük legalsó bugyrában megtaláltam és átváltottam, itt is újra megjelent itt is az ikonja. szóval itt valahogy magáétól buzerálja, hogy mi jelenjen meg és mi ne. nem lehet ezt átvenni tőle?

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák