Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz nyisziati #137769 üzenetére

    Ha felmegy az ember telefonjara, ha fel tudja rakni, ha fel akarja rakni (bar sokkal egyszerubb akkor mar a FrontFlash-sel nekimenni, mert az csak egy app, de az megint csak vagy mukodik, vagy nem).

    Mindegy, en siman csak nem ertem, hogy miert ekkora barmok a gyartok*, hogy amikor ott a led, akkor csesznek hasznalni, masodfunkciot adni neki, amikor meg nincs ott, akkor meg siman csak belerakni, alaposan korbe se neztem, de ebayrol 8-9 ezer forintert kapsz 1000 db. 2mm-es ledet, magyarul darabja 8 Ft (nekik max a fele), tenyleg belehalnanak belerakni?

    *kozben meg persze ertem, hogy miert ekkora barmok a gyartok, hiszen ezek ugyanazok a barmok, akik notch-ot raknak a kijelzore, akik elveszik a 3.5-es jacket, akik a valasztas ele raknak, hogy masodik sim kartyat vagy sd kartyat rakhatsz a telefonba, de csak az egyiket, akik nem teszik lehetove a kezi WB-ot a telefon kijelzojen, csak 2-3-4-5-6 presetbol engednek valasztani, mikozben kurvara nem fajna semmibe egy csuszkat rakni a radiobutton helyet, meg meg tudnam sorolni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák