Új hozzászólás Aktív témák

  • Novicsok

    tag

    válasz cipofuzo87 #1377 üzenetére

    A ZP100 kezeli a t-mobile hang SIM kártyát és a t-mobile net SIM kártyát, a következő módon:
    Beindítom Data funkciót, a SIM1 helyre rakott net SIM-mel, ez 3G képes. Aktiválom a wifi tethering funkciót és dolgozom a laptopommal egész nap (VPN, stb.)
    Közben bejönnek a hanghívások a SIM2 helyre rakott kártyára, és én is tudok indítani hanghívást. Hang forgalom közben az internet elérés szünetel, de a hanghívás befejezése után az internet adatforgalom zökkenőmentes, még a VPN csatorna is beavatkozás nélkül aktív állapotba visszalép.
    Célszerűen ezt töltővel, vagy powerbank-kal végzem, mert anélkül kb. 3-4 órát bír csak ilyen üzemmódban.
    1 hónapja Android 2.3.6 -tal (ápr.19-i eredeti gyártói verzió) érkezett. 1 hét volt, mire rájöttem, hogy a t-mobile-nél be kell állítatni az internet elérést (Settings/ ... /Authentication type / PAP)
    Ezután egy darabig olvastam az xda-develeopers, china-iphone.ru fórumokat és COLONEL ZAP's blogot. Amikor már tudtam a tennivalókat, akkor elkezdtem próbálni végrehajtani az upgrade-et. Mostanra sikerült, végre.
    Több mértékadó vélemény szerint jelenleg nem célszerű a 4.0.3-ra frissíteni, mert még több megoldatlan ügy van.
    Ezért az orosz fórum szerint 2.3.6 "szuperkomplekt" firmware-t tettem fel flash-tools, scatter file, stb. segítségével, majd recovery üzemmódban a savyol-2 system update-et is. A telefon kiváló lett, szerény véleményem szerint.
    A 4.0.3-ra majd áttérek, ha minden megoldódik, pl. a Sony camera megfelelő kezelése, stb. A rootolt 2.3.6-ról egyenes út vezet oda!

Új hozzászólás Aktív témák