Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    No akkor egy kis beszámoló a G3-ról:

    01.04-én este rendeltem a MiniDeal.net-ről a telefont, ma délelőtt hozta a postás. Egy barna kartondobozban jött, mindenféle felirat nélkül. A barna dobozban ott volt a Jiayu saját fehér papír doboza, amiben egy műanyag doboz volt, amiben a készülék volt (dobozban dobozban dobozban... mint egy Matrjoska baba :D )

    2 dolláérért rendeltem egy szilikon tokon, teljesen jó a minősége - de inkább a telefon az érdekes.

    Az összeszerelési minősége remek, bár a hátlap nagyon csúszós műanyag - ajánlott tokban hordani, különben simán kicsúszik az ember kezéből. A kijelző remek - egy Galaxy S3 volt az előző telefonom (céges teló), azt kell mondjam, a G3 felveszi vele a versenyt!

    A rendszer gördülékeny, de ez nem meglepő a dual core/giga ram kombóval. Ami nagyon érdekes, hogy piszok gyorsan bootol a telefon - 6-7 sec alatt már fel is áll a rendszer.

    A telón két kínai app volt telepítve, mindkettő könnyen eltávolítható volt. Alapból angolul indult, érdekesség, hogy két hívás is volt a híváslistában, az egyik a 112 :F

    A kamera szintén jó, fókuszál rendesen, képeket töltök fel később.

    Azt kell mondjam, tökéletesen meg vagyok elégedve a telefonnal, és a MiniDeal-lel! :)

    Ha van kérdés, szívesen válaszolok, de most elkezdem belakni a rendszert :P

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák