Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz nash13 #18682 üzenetére

    Hogyne számítana. Kevésbé neves gyártóknál még 2 egyforma telefon is lehet szerelve másfajta chipekkel. Pl.: nekem a Hero H2000+-omon mág fajta volt a GPS/WIFI/BT chip. Mikor fel akartam rá rakni egy ROOTolt ROM-ot akkor estem hasra, hogy minden oké, csak épp nincs wifi meg gps.. Napokig töltögettem orosz meg kínai ROMokat mire találtam egyet, amivel újra ment az említett 3 chipset.

    Egy barátom kínai cuccokat hoz be nagy mennyiségben (egyik magyar webshop az övé) és ő mondta, hogy ez úgy megy kínában, hogy van egy alap platformjuk amit ők is vesznek (pl. az MTK platform) és vannak azok az alkatrészek, amiket ők szerelnek bele (kamera, gps, wifi, bluetooth, képernyő, stb...) És mikor valamelyik alkatrészből találnak pl. pár ezer darab akciósat hasonló specifikációkkal akkor azt simán felhasználják. Ilyenkor beheggeszt a kis kínai a ROM-ba egy másik "drivert" és csók. Persze a legritkább esetben adnak ki a kisebb gyárak verziószámos ROM-okat a publikumnak.

    Ugyan így járt nálam magyarítani HERO I5 telefon (ami a gyakorlatban megegyezik a H2000+-al) és amíg az én H2000+-omban kifejezetten jó kamera volt addig az I5-ben csapnivalóan szar volt.

    Amit csináltam feltételezem működik, mert már majdnem egy hete volt és nem érkezett panasz, pedig "laikus" volt a srác. Meg természetesen teszteltük is.
    A rendszerhez sosem nyúlik, csak a rendszer APK-kat magyarítom hasonlóan a Jbarthoz, csak egy másik programmal és annyi különbséggel, hogy kb. 30 perc alatt kész vagyok az egésszel és nem kell újra telepíteni a ROM-ot sem.

    [ Szerkesztve ]

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák