Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz petymeg #19703 üzenetére

    Ebben egyrészről egyet értek veled másrészről pedig nem.

    Aki nagyon fixnek érzi magát magyarországon, tudja, hogy itt marad és meg is tud majd élni annak tényleg nem feltétlen éri meg 50K-ért kínából G3-at venni (vagy bármi mást), mert a vodkafon, a trécsoport vagy a tele(atököm)nor hozzád vág egy nagyobb vagy hasonló tudású telefont garival meg supporttal 2 év hűségért.

    Viszont aki pl. nem akar 2 év hűségidőt kötni (és befizetni 2 év alatt 200,000 ft havidíjat) annak megéri. Mert egy kártyafüggetlen S2 például 90,000 ft körül van itthon. A helyett jó alternatíva 50K-ért egy csájnafon. Lehetne naphosszat vitatkozni rajta, hogy most pariba van-e pl. egy G3 egy S2-vel. Van, aki szerint igen, van, aki szerint nem. Összességébe megegyezhetünk abban, hogy ha pariba nem is de igen közel mozognak egymáshoz.

    Persze, sok rizikó van benne, meg kell küzdeni a webshopok "Kultúrális különbségeivel" is, néha házilag kell bütykölni a szoftvert, mert a ruszki főzött rom jobb, mint a gyári, stb... De nekem ez pl. megér 50K-t, főleg úgy, hogy a Nokiám több időt töltött szervízben, mint amenynit használtam kis túlzással (na nem azért, mert sokszor elromlott, hanem mert lassú volt a szervíz...)

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák