Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz Sanyesz. #19718 üzenetére

    Néhány dolgot azért te is vegyél figyelembe. Például azt,hogy a Zopo 810 az első készülék, ami már valóba nelérhető. A Zopo kínai boltjából rendelve már most küldik, március 12-től pedig az olasz központból is elérhető, tehát mire a G4 - várhatóan - megjelenik, addigra a 810 már a kezedben lehet.

    Írtad, hogy a G4 olcsóbb, mert az csak 245-250USD. Nos, ha márc 15-tel rendeled meg, akkor a 810-est is megveheted 245-ért sima postával ugyancsak 245USD-ért pl Pandáéktól. A Zopo online boltja az, aki mindig DHL-lel postáz, ezért tűnik annyival drágábbnak. De ha összehasonlítunk, akkor ugyanazzal a postázással hasonlítsuk ösze az árakat... Elhiszem, hogy te tudsz várni, de akkor a 810-esre is lehet várni.

    Egyébként az mindenképp így van, hogy a Zopo készülékei rendre drágábbak, de nagyon ég és föld a Zopo háttértámogatása és a többi kínai készüléké. Persze, értem én, hogy van olyan közösség, aki fejleszt a többi készülékre, pl V970 vagy G3, de azért nem ugyanaz, mint amikor valódi, rendszeres frissítést kapsz a "gyártótól" - mert persze ők is bérgyártatnak, vagy ha kell valami, csak jelzed feléjük és segítenek. Nekem ez nagyon nagy piros pont a Zopo-nál (még ha el is adtam 900-ast).

    Viszont a G4 erősebb RAM-ROM párossal jön mindenképp, amivel jó irányba viszik el a készüléküket, mivel ezzel kiemelkedik a mezőnyből, ez nagyon okos húzás volt, a számfetisiszták és játékosok között ezzel mindenképp arat (engem is nagyon vonzanak az erős hardverek, így várom a G4 és X2 megjelenését és a visszajelzéseket).

    Jelenleg úgy látom, hogy a G4 a 2GB/32GB-tal emelkedik ki a mezőnyből, a Zopo a nagyon jó háttértámogatással és igazán átfogó készülékkínálattal, míg az Umi X2 nem csak a 2GB/32GB-tal, hanem a FullHD kijelzővel is, bár feltételezem, hogy a 260USD-s ár külföldieknek kezdetben inkább 350USD lesz. Ezekhez kapcsolódik majd a ZTE a V987-tel, ami pedig az ismertségével fog hódítani.

    Ami miatt leírtam ezt az egészet az az, hogy kezd már lassan afelé mozdulni a fórum, hogy szinte csak a G4 létezik majd opcióként, mindenki csak arról beszél, miközben sok egyéb ütős alternatíva van érkezőben. Aki akar, vegyen nyugodtan G4-et, csak ne legyen ezzel is az, mint a G3-mal, hogy mindenkit arra akart rábeszélni a csoport pusztán azért, mert az itt maradók nagy része G3-mal rendelkezik, a többiek inkább csak olvasgatnak itt, de saját fórumaikban írogatnak. Ne menjünk ennyire el egy irányban. Nem vitát akarok kirobbantani, mivel mindenkinek más az igénye a négymagosok között (ütős hardver: G4, X2; ismert név: V987; jó háttértámogatás: zp810, zp910, zp950+), hanem kompenzálni a jó készülékek között.

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák