Új hozzászólás Aktív témák

  • b-csigabiga

    csendes tag

    ZOPO C2 : /nagyon szubjektív beszámoló, nem vagyok szakember, csak felhasználó!/

    Óvatos duhajként csak kicsomagoltam
    /töltő +EU fej, USB kábel, fülhallgató, 1 db akksi!! (2ről volt szó!!), +gratis mikroSD-USB kártyaolvasó és 1 screen 'taperoló' ceruza, DE! képernyővédő fóliát találtam a dobozban, ami fiókos rendszerű/.
    Dicséret illeti a DHL-t mert jól becsomagolva jött a bolt által bezacskózott csomag.
    Ahogy írtam. antelife.com-ról rendelve, DHL szállította, és "áfa" nélkül jött! :R

    Első benyomások:
    fizikai gombok nincsenek, és valóban, kissé haloványak a szokásos 3as "gombok" megvilágítása, még sötétben is, de majd megszokom. A töltést piros pici led jelzi, ha feltöltve akkor zöld, egyéb eseményt a zöld villogása jelzi.
    Nagyságához képest jó a súlyelosztása, nem nehéz és jól kézben tartható, pedig nem vagyok nagy kezű, és ettől tartottam 1 picit.
    Most éppen a rádiót hallgatom a saját fülessel, de azért megdöbbentően jól szól!!! :C Néhány cuccot hallottam már de ez eddig a csúcs, még a végén visszaszokom a rádióra! :) /saját fülessel!/ RDS nincs, vagy nem találom?!?!? :((
    Valóban, ahogy WIFIt fogott, azonnal frissítette megát, legalábbis ami a WIFI részét illeti! /?/
    Mielőtt nagyon belaknám, a fólia felrakása következik aztán jöhet a telepítgetések, tesztek sora!
    Nagy 4GB matrica virít a dobozon, mert a telefon azt mondja magáról, hogy Ő bizony egy ZOPO ZP980-as modell, 4.2.1 Androiddal, és angol nyelven de ez könnyen átállítható, magyarul szépen beszél.
    Kernel 3.4.5, build-szám ZP980 20130521-152918-v3.1

    Most hirtelen ennyi! eddig nagyon nem bántam meg, a többit igény szerint leírom, ha most ez hirtelen sok, akkor bocsánat! :R

    BCsB

Új hozzászólás Aktív témák