Új hozzászólás Aktív témák

  • Novicsok

    tag

    válasz cossie023 #3597 üzenetére

    Én is ZP100-zal nyomulok, de még mindig 2.3.6. Célom az, hogy akár 1 hétig menjen nyugalmi állapotban. Internet 3G használat esetén töltőre, illetve USB kábelre teszem, mert munkakidőben ez órák hosszat szükséges, erről megy a PC-m hálózati kapcsolata.
    Az IMEI vesztés kizárólag a FlashTool használata során a Download és Upgrade parancsok nem megfelelő használata miatt áll elő, ez virít piros nagy betűkkel az orosz fórum sapkájában!
    Szerjózsa 20120731 ROM-ot használtam pár napig (FlashTool), 20120803 update és rádiómodul csere is történt, mindkettő egyszerűen Recovery-ben. A használat során semmiféle hiba, zavar nem mutatkozott, az akku idő hosszú.
    Most próbáltam átmenni a Szerjózsa 20120823 ROM-ra, FlashTool-lal. Sok művelet már rutin, pl. a mobil szolgáltató igazítás: Settings / Wireless and Networks / Access point names / SIM1 / T-Mobile Networks GPRS / Authentication type / PAP (ERRE KELL BEÁLLÍTANI, ENÉLKÜL NEM MEGY A NET ELÉRÉS).
    Sajnos ez a ROM nem hibátlan, pl. teljes zavart, lefagyást okozott a kamera használatban, már értesítettem a szerzőt, vakarja a fejét.
    Talán vissza kellene térnem a 2.3.6 20120731 ROM-ra.
    Szerjózsával az a baj, hogy csak összepakolni szereti a ROM-ot, tesztelni nem. Ha lenne tesztelő brigádja, ő lenne a legjobb programfejlesztő.
    A divaton kívül miért érdemes a 4.0.3-ra törekedni? Azt írják, hogy a 4.1 lesz a jó, a 4.0.3 olyan, mint a Windows Vista - tökéletlen.

Új hozzászólás Aktív témák