Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz Jazz #37443 üzenetére

    Ugye hogy ugye :K és Defy tulajként tudom, hogy a gorillás meg ha pont úgy esik hogy a sarkát vagy élét kapja el a kijelzőnél akkor bepókhálósodik. (Na nem nekem, mert én azért a gorillást is védem a leeséstől).
    Persze, én is szeretnék gorilla kijelzőset, de inkább csak azért hogy ne kelljen fóliázni mert az tényleg olyan mint zokniban kufircolni :U A gorillásat pakolhatod bárhová, nem karcolódik össze. Én csak ennyi pozitívumot látok benne, de ez eléggé jelentős (legalábbis számomra).
    Viszont egy nagyságrendekkel erősebb vas-ért cserébe - no meg brutál üzemidőért - képes vagyok lemondani erről az igényről. De azért nem bánnám ha a p780-nak már karcálló lenne a kijelzője, még ha nem is gorilla hanem valami kínai saját (panda vagy sárkány :)) )

    (#37449) huan: 4,5"-on a qHD kb olyan felbontás mint a 3,7"-os Defy-n a 854x480. Valahol a neten egy dpi/ppi kalkulátorba beírva hasonlítottam össze. Ott amúgy az is kibukott, hogy amit a telók kiírnak pl az antutuban az nem valós érték. Kicsit nagyobb mint a valóságban.
    Na itt is az oldal: [link]
    A Defy az 264 ppi, míg egy 4.5"-os qHD 244 - nincs egetverő különbség, tehát kb egyforma lesz a felbontás látványa. (5"-os HD pedig 293)

    No meg az S750-nél az akksi elbizonytalanít, mert hiába lesz frankó kis telóm, meg még bírja a vizet/karcot, ha útközben nem vehetem elő mert jajj mindjárt lemerül.
    A Defy-al is ez a gondom, mindent nagyon tud, tuti fasza, de sokszor mikor pont kellene hosszabb úton (pl busz) nem nagyon használhatom, mert mire odaérek lemerül.
    Nálam emiatt előrébb került a brutál nagy akksis :K (Főleg, hogy a Defy-t is igyekeztem óvni a sérülésektől).

    (#37460) domerator: Köszönöm a megerősítést a p780 mellett (még ha nem is nekem szólt) :R ;)

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák