Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigyi78

    tag

    válasz andatti #43265 üzenetére

    semmi bug, nagyon szépen fut minden. gyakorlatilag nem tudom lemeríteni egy nap alatt. 8kor bekapcsolja magát, én este 11-12 ig nyúzom. a faster gpst telepítettem, ezzel kb fél perc alatt talál holdakat 8-9-et, stabilan tartja, próbálgattam a maps navit meg a runkeepert is hibátlanul működik mindkettő. még nem fagyott le, tehát úgy néz ki, hogy elég stabil a rendszer. tényleg meg vagyok vele elégedve. a fotók is jók, persze fontos a rendes megvilágítás és biztos kéz. pár napja próbálgattam a huawei mate-et, hát nem cserélném el rá. nagyon jól használható játékokra, netezésre, egyszerre több oldallal is simán boldogul. 3 email címmel szinkronizál, minden gond nélkül. nagyon jók rajta a netes hálózatok, ahol a htc E-n van, ott ez vígan H+-os. ez nekem nagyon fontos volt, mivel nincs otthon wifim. a cégnél van, ott stabil az is. folyékonyan megy minden. a mérete meg fantasztikus. senki ne féljen, szerintem ez az a méret ami már óriási élményt nyújt, de lehet vele boldogulni.

    ja és jut eszembe, egy htc one-t is nyomogattam, 3x vagy 4x drágább. senki ne mondja már, hogy az annyival jobb vagy többet tud egy átlag felhasználónak. tiszta vicc.

    a másik, hogy egyik nap kb 1.5 méter magasból leesett a kőre, egy szaltó után meg pofával lefelé landolt. csak egy nagyon pici, kb 1 mm-es darabka pattant le a krómozásról a kereten.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák