Új hozzászólás Aktív témák

  • gipsztigris

    addikt

    Jó reggelt!
    Tegnap megérkezett a Fiam Lenovo A760-ja. Egész korrekt összeszerelési minőség, mondhatom, hogy szép telefon. Root és CWM fent volt tíz perc alatt, egy óra alatt belaktuk a telefont. Egyetlen apróság fogott ki rajtam.

    Telenor-os SIM kártyát használunk. Látszólag működik a 3G mert az indikátor szépen jelzi, de nincs internet kapcsolat. A mobilhálózatok beállításainál Telenor GPRS és Telenor MMS jelent meg automatikusan. Sajnos nem tudok új apn-t létrehozni, mert nem menti el, hiába nyomok a mentésre. Próbáltam már úgy is, hogy kitöröltem mindkét apn-t (azt engedte) viszont akkor meg a com.phone...akármi folyamat állandóan leállt és csak egy wipe data/factory reset segített a dolgon. Mármint azon, hogy a telefon újra működik, de mobilnet továbbra sincs. :(
    Szerintetek érdemes lecserélni a system/etc-ben lévő apn-conf.xml-t egy jól működő telefonból? Mert valahová oda mentené a beállításokat, ha jól gondolom. Most elvitte a gyerek a suliba a telót, de estére elő kellene állnom valami okossággal. Ha van valami ötlet azt szívesen veszem.
    :R

    [ Szerkesztve ]

    "Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

Új hozzászólás Aktív témák