Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz Buccer #51301 üzenetére

    Ugyanebben a cipőben jártam én is.
    Szintén ZTE V897 vs Huawei G700. Én a G700-at választottam.

    A 2GB RAM nagy(obb) programok futtatásakor jelent előnyt, de a hétköznapokban - szerintem - sokat nem fogsz látni belőle. Max, annyit, hogy ritkábban lövi hi a háttérben futó programokat és a multitasking sokkal gördülékenyebb, több program fér el a memóriában.
    Mivel jellemzően ugyanazt a GPS modult használják a gyártók, kétlem, hogy a G700 GPS-e gyengébb lenne. Ha elsőre annak - pl. lassú, pontatlan, nem vagy nehezen akar pozícionálni - tűnik, be kell kapcsolni az A-GPS támogatást az EPO-t és személyre kell szabni a gps.conf állományt.
    CM10.1-en az OFF Galaxy Ace-em fél óra alatt sem pozícionált, az úgy conf állománnyal max. 30s.

    Ha a ZTE-t fogják is forgalmazni szerinted milyen áron? Most ~220-240$ körül mocorog a webshopokban. Ha itthon is elkezdik forgalmazni, erre rájön az ÁFA, a vám, a nagyker haszna, a kisker haszna és kijön egy durván 80-90E Ft-os ár. Szerinted ilyen áron ki fogja megvenni, ha csak a mo-i garancia fog mellette szólni???

    E-bay-ről csak akkor vegyél, ha EU-n belüli az eladó, de ezek jellemzően drágábbak. A G700 pl. angol e-bay-en 210-250 Ł, német e-bay-en láttam már 350 €-ért is. Ha kínaitól veszel, ugyanott vagy, mintha kínai webshopból vásárolsz. A szállítással odaát gondok vannak. Csak remélni lehet, hogyhamarosan megoldódnak a problémáik, mert már így is óriási bevételektől eshettek el.

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák