Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz iMaverick #59693 üzenetére

    Szóval akkor csak jósolni lehet a minőséget. Logout-os cikkeket már átnéztem, azok közül egyik telefon sem tetszett. GPS viszont szempont, de hát ezt megint csak kipróbálás után tudja meg az ember.
    Köszönöm a segítségedet!

    (#59694) Maximum1: No végre valaki, aki szintén V970-ról váltana, és hasonló cipőben jár. Pont én is így látom, hogy vannak kompromisszumok, szóval nehéz a döntés. Samsung telefonok nekem nem jönnek be.
    Néztem a HTC Desire 700-at, ami pofás, de nagyon lehúzták. Jiayu G3T-nek keveslem az 1 GB RAM-ot, és alapvetően nem tetszik a képernyő része,4.5 col is kicsi, illetve a nagy káva, meg hát lehetne FHD a kijelző.

    Amivel még szemezgettem, az az erős akkuval rendelkező, nem kínai , Lenovo P780, de hát itt is keveslem az 1 GB RAM-os, és lehetne a kijelző FHD.
    Kinézetre igazából a Sony Xperia Compact, HTC One, Neken N6, típusú készülékek jönnek be.

    Néztem még ezt is, de nálam a max méret 4.7 vagy 5.

    Szóval az alábbi két készülék az ami az elvárásaimnak és a pénztárcámnak megfelelő lenne, és jelentős előreléppés a ZTE V970-hez képest.

    Ki melyiket ajánlja, vagy mi szól ellenük a "gyenge" akkut és a GPS minőségét nem figyelembe véve, úgy hogy a fényképezés tényleg nem számít.

    ZOPO ZP980

    NEKEN N6

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák