Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz Desxtra #64608 üzenetére

    Szia! Volt már szerencsém ilyen esettel. A fő gond az ha nincs megfelelő térerőd a telefon próbál kompenzálni és ekkor jön elő az a gond hogy fűrészhang. Ennek az az oka hogy egyszerűen összegerjed az antenna a mikrofon erősítő paneljével. a megoldás az lehet hogy a kettő közé megpróbálsz egy alufóliát becsúsztatni mégpedig olyat aminek leragasztód mindkét felét átlátszó fóliával. Persze nincs tuti megoldás mert addig kell mozgatni amíg eltalálod azt a helyet ahol tökéletesen árnyékol. A cobot gt99-e volt ilyen gond és csak a telenor hálózattal! Ami ugye érdekes mert ráadásul városban csinálta ezt a gerjedést! Persze 3G sem volt nagyon sok helyen még a telenor üzletében sem! Na ennek viszont nem a telefon volt az oka. Amikor az eladó azt mondta "oda kell menni az ablak mellé ott van vétel" majdnem elröhögtem magam. Belegondoltam a reklámokba................
    más
    Valahogy ezért nem is értem mit erőltetnek a 4G hálózaton? Az nekem majd csak akkor kell amikor olyan lefedettsége lesz mint a GSM-nek!
    Sajna annak a valószínűsége 0!, hogy ezt bármelyikünk megéli! Ahhoz az embernek kell pár ezer év egyedfejlődés ahhoz, hogy ilyen méretű besugárzást kibírjon! Persze ezt mindenki cáfolja! Sajna én észreveszem azt is ha a wifi bekapcsolva marad.(öregszem :K )

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák