Új hozzászólás Aktív témák

  • junkpod

    nagyúr

    válasz psg5 #65065 üzenetére

    már bocs de ne legyetek már ennyire .... inkább le se írom. Mi a gondod Szlovákiával? Az, hogy ott adózik a cég? Ja, hogy azért ÁFA-t megúszni, nem fizetni, vagy áfa trükközni lehet, céget alapítani Szlovákiában nem lehet?

    Képzeld, itt vettem Magyarországon a telefont, magyarul beszélő embertől és számlát is adott (szlovák cég számlája magyar-szlovák kettős nyelven). És kezdetektől fogva tudtam, hogy kitől veszem. És megrendeltem, egy kanyit nem kértek előre, bementem a boltba (nem kértem szállítást mert közelben melózom), megfogdostam az előzetesen bekapcsolt és tesztelt telefont, kipróbáltam, működött és akkor fizettem.

    Gondolkozz mielőtt írsz legközelebb.

    Egyébként ott veszel ahol akarsz és ami akarsz, csak segíteni akartam, de ismeretlenül "ilyen helyeket elkerülni" dumával válaszolni... Szerinted az itthoni forgalmazók közül hány gyárt/fejleszt saját maga bármit, mind kínából hozzák be és akár saját logóval szitázzák.

    áááá inkább nem folytatom, mert most kissé morcos lettem

    szerk. csak nem bírtam ki...
    Milyen tudatos vásárlás meg szavatosság meg elállás, meg garancia... észrevetted, hogy egy "mit vásároljunk kínából egy tök ismeretlen ország tök ismeretlen kereskedőjétől gyakran egy hónapot várva az előre kifizetett telefonra" topikban vagy?

    [ Szerkesztve ]

    Box's don't touch!

Új hozzászólás Aktív témák