Új hozzászólás Aktív témák

  • gipsztigris

    addikt

    válasz tvamos #82779 üzenetére

    Jó reggelt mindenkinek!

    Tényleg elhiszitek ezt a xiaomi hülyeséget? Meg, hogy gyanúsan olcsó a Snapis 1S! Ugyanmár! Ettől sokkal komolyabb embereknek ismertelek meg benneteket (itt most azokra gondolok, akik azért időnként le is írják, hogy mit gondolnak a témáról és amúgy a világról is).
    Snapi 1S v.s MTK-s Hongmi. 10 dollár a különbség a két telefon között. Ez rengeteg dologból adódhat és szerintem egyik összetevője sem az, hogy a Redmi szarabb, vagy azt rá kell sózni a vevőkre, mert abból majd jól megtudja a kínai, hogy kit hívok meg sörözni sms-ben. :)
    F-Secure-től indult ez az egész xiaomi őrület. Ha megvizsgálnánk az F-Secure érdekeltségi körét akkor biztosan találnánk érdekes cégneveket. Gondolok itt (miután Finn cégről van szó) akár a Nokiára, esetleg a Samura, vagy netán az almára. Tény, hogy a xiaomi nagyon erőteljesen növelte az eladásait világszerte, és ezt a konkurencia szerintem nem nézi tétlenül. A pletyka és az álhírek lélektana pont erről szól, hogy hiteles vagy hitelesnek tűnő forrásból kapjuk, és sok helyen látjuk leírva ugyanazt. A gondolat pedig befészkel a szürkeállományba és máris kiütöttek egy potenciális vásárlót. Ennyi! ;)

    További szép napot mindenkinek!

    "Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

Új hozzászólás Aktív témák