Új hozzászólás Aktív témák

  • tsyl

    aktív tag

    válasz Fitzgerald #98727 üzenetére

    köszönöm a további válaszokat is.

    Igen, én is azt mondtam neki inkább gyűjtsön még mert ha csalódik benne, utána ha még el is tudja adni, valószínű sokat fog bukni rajta. A duál sim és a függetlenség nagyon fontos lenne, mert egy 70-es és 20-as sim menne bele.
    Amúgy hasonló cipőben járok én is. Novemberben már-már ott voltam, hogy földhöz vágom, eltaposom, vízbe fojtom...stb a Sony Xperia Sola okos telómat. Ha hívásom érkezett és fogadni akartam annyi idő eltelt az "ébredéséig", hogy sokszor addigra letette a hívó fél.
    No akkor vettem egy "buta" duál simes Navont ami valami csoda volt, hogy híváskor azonnal tudott kapcsolódni..viszont nem volt internet lehetőség rajta. Múlt héten elromlott és felküldték szervizbe, most újra a Solát koptatom...ha kicsit több időm lesz visszaolvasgatok, hogy mégis milyen készülékek azok amiket most érdemes megvenni...persze nagyon fontos szempont az ár fekvése is. Nekem is a telefonálás lehetősége az elsődleges szempont és a emailek azonnali fogadása..no meg nem is biztos, hogy érdemes új készüléket venni...

    [ Szerkesztve ]

    17 éve a PH-n....

Új hozzászólás Aktív témák