Új hozzászólás Aktív témák

  • no more

    addikt

    válasz norbert1998 #14444 üzenetére

    Multitasking abszolút nincs rajta, pedig egy 80 rongyos telefon. Ha töltőre teszed, megőrül a kijelző és nem lesz rajta multitouch, így pl. játszani nem lehet az SP-vel. Valakinek asztalra téve is megkattan. Akkor elég lol az a random lassú kijelző elhalványulós reboot-ja is, amit tud produkálni. Akkor valami szánalmas benne a wifi... A routertől 2 lépésre már egyet csökkent a térerő, de ezt magadnak is elő tudod idézni, ha a telefon tetejét letakarod a tenyereddel. :DDDDDD

    (I)A #szarahtc az út túloldalán a buszmegállóból is kettesen fogja a wifit, pedig az fém unibody, nem teszkós műanyag.(/I)

    Az összeszerelés is kritikán aluli, ugye eláll a hátlap, a kijelző oldalain kiszűrődik a megvilágítás fénye... A fémkeret kopik + fakul rajta a szín. o.O olyan, mintha leöntenéd kromofággal. A kedvencem a full olcsó teszkós mikrofon benne (ilyen "minőségű van az összes Z-ben is). Hangot úgy vesz fel, hogy sipítozik, recseg-ropog, nyikorog, nagyon durva. :D Képet meg a k800i-m jobbat csinált, az SP fényképezője használhatatlan.

    Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx

Új hozzászólás Aktív témák