Új hozzászólás Aktív témák

  • s3nsitivity

    addikt

    válasz no more #15388 üzenetére

    Én nem hibáztatom őket. Az M7 előtt én se tudtam elképzelni, hogy érdekeljen a speaker milyensége egy telefonon.. Aztán jött az M7, először furának és értelmetlennek tartottam a boomsoundot, pont ilyen indokok miatt.
    Aztán hozzám került egy darab és megváltozott a véleményem, azóta már egyik legfőbb dolog a speaker készülék váltásnál. :))
    Amit a BoomSound tud az hihetetlen.. Soha nem találtam még egy olyat a HTC-n kívül. :N
    Nem a leghangosabb hangszórók de hihetetlen jól szolnak, a Sony-k a közelébe se érhetnek. Próbáltam a Z2 a Z3 valamint a Z3C hangszóróját is mondván, hogy az ormótlan nagy káva hátha rejt valami jó dolgot.. de rá kellett jönnöm, hogy továbbra is 70-es évekbeli rádiót használnak azért olyan ronda a káva mert, hogy nem hangszóró elektronika van ott az biztos. Förtelmesen szól mindegyik és igen egyet kell értsek ,hogy még a Z2 a legjobb, az elviselhető simán de még midnig távol áll egy BoomSound-tól.

    Egyébként ilyenkor mindenki a hiperpigmentált betolakodóinkra gondol, hogy hűű hallgassunk zenét tömegben.
    Nem csak zene létezik. Én pl rengeteg videót nézek és egy HTC-n az külön élmény, de akár a játékok is. Amúgy a zene is. Reggelente sokszor nincs kedvem benyomni a gépet, rádióm nincs, telefonról morning show. Na hát az is hihetetlen jó. :D
    M7-el sokszor volt, hogy hazaértem fülest kihúztam és csak leraktam ,hogy szóljon a speakeren tovább a zene. :))

    Ezt nem lehet leírni.. Egy hónapig használni kell egy One-t és megtapasztalja az ember.

    " Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)

Új hozzászólás Aktív témák