Új hozzászólás Aktív témák

  • Flind

    senior tag

    válasz s3nsitivity #15403 üzenetére

    Megtapasztaltam már, még mindig értelmetlen c*gányhifi.

    "Az M7 idejében minden review áradozott róla" Ha másról nem tudnak. :D
    Hát ez tényleg akkora különbség, hogy összehugyozom magamat. [link]

    "Mert amúgy a Z3 kávája nagyobb mint a HTC One szériáé de mindegy"
    Azért fért a Z3-ban ugyanakkora házba 5.2"-os kijelző, amekkorába az M8-ban csak 5"-os? [link] Értem. :N
    De szerintem is indokolatlanul nagy a Sony kávája is, szoktam is mondani. Érdekes, a Z3C-nél képesek voltak kis kávával megoldani a vízállóságot (a Z3-ban meg naggyal sem nagyon :DDD ).

    "A sense a stock droid után a legsimább, leggyorsabb rendszer."
    Volt két éve. Vagyis még mindig az, csak épp már nincs vele egyedül.

    Figyelj én nem vennék Sony-t, ha nem lenne muszáj. Mutass légyszi egy maximum 5.2"-os telefont (igazából inkább max. 5", de most a Z3 miatt mondom), SD bővíthetőséggel, 3GB RAM-mal, kiemelkedő üzemidővel, prémium anyaghasználattal, vízállósággal, legalább ilyen jó és gyors rendszerrel, ilyen átlagon felüli támogatással, értelmes kamerával, szoftveres navbarral, maximum mondjuk 170k-ért. A Saygus V Squared lett volna tökéletes, de mint tegnap rendelésnél kiderült, itthon 200k felett kezd. Köszi.

    (#15404) no more: Megnézem mikor kötöd azt telefonra, és hordozod ahova akarod. Akkor már mondhatom az 5.1-et is itthon. ;]
    Nyilván értelmetlen összehasonlítani, csak azért írom mindig, hogy mutassam, miért és mennyire nem érdekel egy telefon hangyapöcsnyi hangszórója. Nincs helyzet, amikor azt használnám, mivel ha van lehetőségem a jobb minőségre (és BT hangfallal mindig van), igényes vagyok annyira, hogy egy mozdulattal arra küldjem a zenét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák