Új hozzászólás Aktív témák

  • Flind

    senior tag

    válasz s3nsitivity #15423 üzenetére

    #usererdő, nem akad a Z3. De csak jobb lehet a 1+1 szoftvere, mivel stock (jó, nem, de érted).

    "A vízállóság szerintem nem szempont ,túl nagy a szórás, a végén beázik oszt cseszheted."
    Mióta ismerem hogy olyat is lehet, és milyen egy telefonban, azóta nekem szempont. Értelmesen kell használni (nem mint ez a belehajítom a medencébe :D ), értelmes modellen, és nem ázik be. De tényleg vicc, hogy ilyen feltételei vannak.

    "Azt mondta őt nem zavarja, biztosítása fedezi a beázást is"
    Volt már rá példa a topikban, hogy valakinek beázott, és bár a biztosító elvileg vállalt rá garanciát, végül olyan indokkal nem váltotta be, hogy a készülék hivatalosan vízálló. Mi a szar?! :DDD De aztán elvitte a Cordonhoz, és ott ingyen kicserélték neki egy újra.

    Több szempontból sem játszik. Szar a hardver, teljesítményben és támogatottságban is, nem lesznek costum ROM-ok, ronda és irritáló az EMUI és még lagol is mint állat (pont ma próbáltam egyet), fos az üzemidő, szerintem csúnya a kijelző, kényelmetlen fogni, és amit már mondtál, nem vízálló.
    Miben prémiumabb? Szerintem nagyon olcsófon érzete van a Z3 mellett.
    Kamerában tényleg jobb.

    (#15426) Tomi_Ohl: Lehet, hogy igazad van, én csak ilyen fél órás próbák után mondtam, hogy megéri levenni. Majd ha sajátként lesz, ki tudom tesztelni, hogy van-e input lag. Remélem nincs, mert ezután 1x-en már hosszúak az animációk.

    (#15427) no more: +1
    Fú, ma egy Mate 7-hez is volt "szerencsém".. Az Alcatelem is ezereszer smoothabb nála. Pedig az egyik legszebb tepsi szvsz.

    (#15428) s3nsitivity: Én is Honor 7-et akartam, de szerencsére Tomi ráébresztett, hogy tényleg nem kell nekem a Kirin. Meg EMUI sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák