Új hozzászólás Aktív témák

  • kutga

    nagyúr

    Hölgyek/Urak!

    Imádom az androidot de pár dolog kezd az őrületbe kergetni.

    Huawei P8 Lite gyárilag független dual simes okostelefont használok, hatos android van rajta, nem kevés pénzért vettem. Nem vártam el tőle semmi extrát, egy megbízható időjárás applikációt akartam rá telepíteni. Először a magyar ingyenest tettem fel (Időkép), beállítom az engedélyeket, adathasználatot, háttérben való futást, járom az országot, nem frissíti a lokációmat (Kecskeméten a bp-i időjárást mutatja vígan, frissíthetem ameddig akarom). Jó, menjünk tovább, vettem egy másikat egy euróért, ugyanez a hiba (legalább ha manuálisan ráfrissítettem akkor tudta merre vagyok), ez meg a szakadó esőben vígan napsütést mutatott. Ezek után sok pénzért vettem egy haramadikat, hátha az már működik.

    Másik. Kiderült hogy rgb led van a telefonban, mivel a Viber egyáltalán nem jelzett (ez nem tudom az os vagy a szoftver fejlesztő hibája-e, lényeg hogy nem megy), feltettem három különböző led menedzsert, csak annyi kellett volna hogy jelezze a Vibert és mondjuk más színnel a Messengert. Mondanom sem kell, minden helyes beállítással egyik sem működött, vagy kimaradt az értesítés, vagy a szivárvány összes színében kezdett el villogni a led.

    Még egyszer leszögezem, imádom az androidot, de van arra egy kis minimális esély, hogy a gyártók nem korlátozzák ennyire a funkciókat?

    Azon már meg sem lepődök, hogy a hatos frissítéssel menüpontok tűntek el a romból, illetve van egy csomó nem működő menü. Mit várjon az ember ezek után a hetes frissítéstől? :D

    Let the Zone take me if I am.

Új hozzászólás Aktív témák