Új hozzászólás Aktív témák

  • Quqesz

    nagyúr

    válasz Quqesz #39876 üzenetére

    Másik haverom dumája: elsőnek odaadja a naphedzsijét fotó lő és a szöveg: b+ milyen jól áll neked és csak szifonnal lehet ilyen jó fotót lőni rólad...wtf?(i7, kurvára nem érdekelt kinek mi van, de ez fbta az agyam).

    Diszkurzus 2
    Milyen jó a szifon, mert ha ellopják le lehet tiltani a száma alapján?????(meg vmi ilófaszon keresztül)...mondom te szerencsétlen, imei számmal bármelyik telefonból papírnehezék lehet ha tiltják pl rendőrség!...Tényleg?!
    Óóó bazzz.....

    Diszkurzus 3
    Haver 1 megjegyzi, hogy ismerőse sok szifont hozat be, de nem lehet eladni már őket, senkinek nem kell, pedig nem ma kezdte(nem lopott, csak hát repülőn a személyzet khmmm)

    Diszkurzus4
    Látja a H8-am és megjegyzi, formára ez is icopy...mondom ja, de sebaj, hogy kb a legtöbb okostelefon így néz ki elölről, de ezen még legalább home gomb sincs elöl....ja és amúgy a hátlapot a htc-ről másolta(ugyi volt is per)....válasz:az apple akkora király cég, hogy ő nem másol senkiről......ja persze. Meg mondom csak összelegózza a telóját a samu/lg/tsmc gyáraiból és összerakatja kínában.

    [ Szerkesztve ]

    Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

Új hozzászólás Aktív témák