Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz #47053824 #2793 üzenetére

    Oo,you're my man!

    tételezzük fel,hogy BUD vagy BST indulással,Dublinba megyünk.Május 6-i indulássa, 12,99eur/fő jegy . 2fő,csak oda.fejenként 1-1 kézi (10kls/fő) + 1-1 normál (15kls).Ahogy nézem ebben az esetben az online check in ugrtott. ha megyek tovább a reg-nél,akkor irja,hogy cca. 49EUR a + ,"reszli" költség.Még ezt is értem.Passenger Details képernyőnél az 1 bag + airport checking az = 1db kézi + 1db normál poggyász? Még egy kérdés: az 14,50es insurance csak a repülés időtartamára szól vagy esetleg check-intől check-out-ig,míg le nem adom majd meg nem kapom a baggage-t? Mert ugye attól függ,hogy tényleg felesleges-e vagy sem. a 2x4EUR priority boarding-ért az még homárként is logikus,hogy felesleges. ki nem szarja le,hgoy a ~2h menetidőalatt hol ül az ember,a lényeg,hogy non-smoking legyen,meg ne okádjanak az ölembe.Na fasza,most nyomnám tovább a next-et erre RyanAir recommends travel insurance,még jó,hogy ignorálni lehet..Na,most végigtoltam az egész procedúrát, 12,99-es web fare (ez a netes díjszabást jelenti,jólgondolom) mellett fejenként 1-1 csomagot,airport check innel - plusz kézipoggyász vagy azzal együtt,ez sem tiszta pl.. :U - biztosítás,priority nélkül 101,04EUr,cuzammen. VISA electronom van,azzal nincs +költség,viszont csak májusig érvényes,a dombornyomott K&H-s Mastercard-om meg még nem jön meg. Itt a jegyeket a BST-i reptéren kapom meg? vagy postázzák?

    [link]
    Szóval akkor ennyi az egész???

    Ja,leeht nem is ~2 óra,mert ugye ETD BST az gmt+1 az ETA DUB meg GMT....

    Még 2 kérdés: Yash említette msn-n,hogy ne vegyem meg,csak foglaljam le a jegyeket RyanAir esetén.Nem igazán értem,hogy mire gondolhatott,nem láttam itt ilyen lehetőséget,nomeg logikusan is az jön le,hogy járat,paraméter,stb. kiválaszt,cc .# megad,fizet.örül.

    Mennyire macera egy ilyen online booking-ot átkönyveltetni mondjuk egy későbbi vagy neadjisten - bárcsak úgy lenne - korábbi időpontra.Addig tiszta,hogy ha olcsóbb a web fare,mint amit kifizettem,bukom a difit,ha drágább az új,akkor értelemszerűen rá kell köhinteni..talán 15EUR/fő összeget.

    Fúú,hirtelen ennnyi,nagyon hálás lennék,ha valaki amúgy jól szájbarágósan felhomályosítana ezen kérdéskörről. Akár pm-ben,hogy nagyon ne offoljuk szét a totyikot.

    Köszi
    Balinov

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák