Új hozzászólás Aktív témák

  • Navaren

    aktív tag

    válasz joey04 #1765 üzenetére

    Egy időben sokat posztoltam/csevegtem külföldi fórumokon a dologról, aztán elengedtem, nagyon 'vegyes' a mezőny arról, hogy akkor most kinek mennyire és milyen körülmények mellett/use case alatt melegszik, ha egyáltalán, nem tudtam egyértelmű okra bukkanni.
    Én instát nem használtam/használok (úgy általában social media-t sem a messengeren kívül, mert a falra mászom tőlük), így ott sosem volt gondolom, és sosem tapasztaltam, hogy visszavett teljesítménnyel ment volna a telefon, viszont sok olyan app-ot használok, ami grafikusan 'intenzív', és tényleg jobban melegedik az enyém, mint a 13 Pro-m tette.
    Ezt légy szíves hidd el nekem, nem hasból, trollkodásból írtam :), nem látnám értelmét.

    Az összes bosszantó dolga ellenére egyébként nem úgy kell elképzelni, hogy állandóan szívás van az én telefonommal, inkább úgy mondanám, hogy amióta megvan, pár naponta mindig belefutok valami bosszantó hülyeségébe, ilyen pedig sokkal-sokkal ritkábban volt az előző pár telefonnal (egyik sem volt tökéletes persze).
    Eleinte betudtam annak, hogy új, friss szoftver, jönnek a bugfixek, de egyrészt már 4 hónapja megvan, másrészt meg úgy tűnik, némileg 'egyedi' nyavajái vannak.
    Megszoktam, hogy a 13 Pro többet bírt akksiról és nem raktam időben a töltőre a 15 Pro-t, másnap meg 'lábujjhegyen' mertem csak mobilozni; vagy ugye nem bírtam elkapni és lefotózni egy pilllanatot a telefonnal, mert épp akkor "fekete maradt" a kamera és lekéstem róla; rosszkor fordítottam vissza, és portrait módban működő telefonon valamiért a navigációs vonal (amit 'felpöccintve' ugye a kezdőképernyőre jutsz) valamiért oldalt ragadt, nem vettem észre rögtön és hirtelen ott szenvedtem, hogy most mi van;
    Ilyesmiket kell elképzelni.

    #1766: lekopogtam Neked az asztalon :). Kívánom, hogy így is maradjon.

    #1767: Ezt küföldi topikokban is többektől olvastam. PM kevésbé melegedős, viszont jobban törik (utóbbi nem tudom, tényleg így van-e, vagy csak a JerryRigEverything videó kapcsán terjedt el).

    Mindegy, ez most ilyen.

    [ Szerkesztve ]

    iBalu // Ordo Ab Chao //

Új hozzászólás Aktív témák