Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    Már egy ideje elég nagy megelégedéssel használom a Manjaro-t.. A frissítések is rendben lementek, ezzel sosem volt probléma. Egyedül én szenvedtem a régi radeon vs xorg miatt, de ezt is sikerült megoldani, freedriver rúlz 3.13-as kernellel.
    Viszont mintha már nem olyan lett volna a rendszer mint az elején. Így hát nyomtam egy clean installt próbaképp. Suse img writerrel írtam ki penre a rendszert, és arról telepítettem. Ha belevesszük azt az időt is amíg kiíródott a "lemez", az installal együtt 15 perc alatt készen várt telepített progikkal az asztallal a kulcsrakész rendszer :Y Mindezt egy 5400-es 2.5 vinyóval (ok 4K szektoros, de na). Amúgy a rendszer kicsit gyorsabban indul, és gyorsabban is áll le, úgy érezni jót tett neki a reinstall. Most vagy a rolling release a tökéletlen, vagy én nem tartottam karban elég jól a rendszert.

    Frissítéseket mindig felraktam, rendesen újraindítottam, kikapcsoltam, sleepet meg hibernálást sosem használtam. Defragment ugye nem kell.. Már csak annyi kéne talán, hogy a /home-ot átpasszolom egy külön partícióra. Vagy ez sem számít?

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák