Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    Report:

    3 hét után végre sikerült visszakapnom a gépemet... Sajnos csere nem történt mert nem tartott 20napig a javítás (gondolom gyorsan belehúztak fix-directéknél...). Nos a végső javítási lista a következő:
    -alaplap csere
    -cpu csere
    VGA-ból annak ellenére hogy a végén azt mondták hogy mégse cseréltél mégis meglett a 2GB VRAM az eddigi 1 helyett... :)) (mind1, lényeg hogy most jó, bár igazából sokat nem számít, mert nem ez a szűk keresztmetszet az 555M-nél) Elvileg 1év garancia jár a kicserélt (fő) alkatrészekre, de majd ha lesz hozzá affinitásom írok azért 1 mailt a supportnak, hogy ő szerintük mire meddig él a garancia (hány napot adtak hozzá az alap garhoz a javítások idejét tekintve).

    Összességében végülis újra működőképes a gép, de ennek ellenére is eldöntöttem, hogy nekem többet ASUS laptopom nem lesz, de szerintem más termék se tőlük... Anyagi lehetőségek, valamint hogy már nem kapható sajnos a lenovo z500 itthon, ennek hiányában nem tudom, hogy mikor tudom eladásra bocsájtani a gépet, de majd kiderül... Én nem fogok ellen kampányt kezdeni a gyártó ellen, de én újabb +1 vagyok azok közül akik nem ajánlják az ASUS-t. Lehet, hogy sz@r a széria, sz@r modellt fogtam ki, de lényegen nem változtat. Ez nem fogja érdekelni a vevőt, főleg ha 200+ felett vesz meg 1 gépet... Sajnos MO.-on csak addig foglalkoznak a vevővel amíg ki kell csengetni érte a pénzt, utána meg minden kötelezettségüket a lehető leglassabb, leghosszabb és legbonyolultabb úton intézik és kiemelném, hogy ez NEM CSAK AZ ASUS-ra érvényes, pl. ugyan ilyen gondjaim vannak a Tisza Cipővel is de ebbe e menjünk bele (kicsit kezdek eltérni a tárgytól és kezdi felvenni 1 rövidebb regény alakját a hsz-em... :DDD )

    Előzmény

    [ Szerkesztve ]

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák