Új hozzászólás Aktív témák

  • ZavaBalazs

    őstag

    válasz rx8pencz #19934 üzenetére

    szerintem is elfogadhatatlan, de hát sajnos én nem tudom 2 hétig nélkülözni, a fixdirect meg legalább addig ül rajta egy kijelzőcsere miatt, mert hiába mondod meg nekik, hogy milyen kijelző kell a notiba (nekem rétegkoszos, szóval ha szervizben jár, akkor a kijelzőt mindenképp cseréltetem, még ha egy kis fika is az a pár pixeles kosz), nem fogják előrendelni (vagy nem tehetik meg, hogy előrendelik) az alkatrészt, hanem beviszed, megállapítják, hogy "nahát, ez tényleg egy olyan kijelző, mint amit a srác mondott, na akkor most meg is rendelem. ja, hogy 2 hét amíg ideér? nem baj, addig elücsörgök a laptopján".
    az még hagyján, hogy magánszemélynek nem csinálják ezt meg, meg tudom érteni... de még (ismerősön keresztül) partnercégnek sem. :(

    szabyka: azt hiszem ez korábban már volt is téma, és igen, egy ilyen 1 centis nagyságrendű rés teljesen átlagosnak számít. azt hiszem Leleményes írt arról, hogy ő hogy húzta keményebbre a zsanért, ha nagyon zavar, lehet megnézném a helyedben.
    én mondjuk nem sokat tárolom fejjel lefelé lógatva, 45° dőlésszögben, csak az alsó felét fogva, úgyhogy engem annyira nem zavar. :) vagy asztalon van nyitva/csukva, vagy ebben (csak pirosban :DDD ), máshogy nem fordul elő.

    [ Szerkesztve ]

    wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Új hozzászólás Aktív témák