Új hozzászólás Aktív témák

  • fonix232

    aktív tag

    Sziasztok!

    Két kérdéssel fordulok hozzátok, ugyanis nemrég vettem egy Asus N551JW CN212D típusú laptopot. Nagyon jó, kb. 3 hete van meg, viszont van vele egy nagy problémám.

    Teljesen legális Windows 10 van rajta, Pro változat (Insider-ség miatt), és a dedikált videokártyával lenne problémám. DirectX és driver verziótól függetlenül néha random elkezd színes pixeleket fosni, főleg régebbi játékokban (Fallout New Vegas, The Bureau XCOM Declassified, stb.), de újabb játékokkal (Elite Dangerous, Fallout 4, The Witness) nem csinálja. Sőt néha odáig fajul a helyzet hogy már egyszerű böngészés közben is teletolja a képernyőt színes (legtöbbször sárga, rózsaszín) foltokkal, majd össz is omlik a driver.

    Kérdés - futott hasonlóba valaki? Igen tudom hogy Win10 alatt vannak driver problémák, de ez túlmegy az eddig általam olvasottakon.

    Második kérdés. A laptopban van egy rejtett mSATA csatlakozó, amit az Asus support vonal szerint csak a helyi szervizesük módosíthat, garanciális okok miatt. Viszont nem akarom a szerviztől megvenni 2x annyiért az mSATA SSD-t, mert ígyis úgyis lehúznak a 10.000Ft-os beszerelési költséggel. Tudja valaki hogy pontosan mekkora mSATA SSD fér ebbe a laptopba?

    Mert csak.

Új hozzászólás Aktív témák