Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuomas

    addikt

    válasz hallador #30848 üzenetére

    "A DigiPrime azért nem ajánlott több helyen is, mert nagyker is, és a nagykereknek megvan az a romantikájuk, hogy úgy szarnak a vásárlóra, ahogy van."

    Ez lehet, hogy igaz, viszont Digiprime-nál pont nem tapasztaltam. Egyrészt rendelést követően felhívnak telefonon, hogy mikor fogják küldeni, és várhatóan mikor kapod meg a terméket (+ pont, mert nem a sablon e-mailt küldözgetik, hanem tudod előre, hogy mikor kell otthon maradnod, egyátalán mikor számíthatsz rá). Másrészt nekem a futárszolgálatnak való átadás során hibáztak, véletlenül utánvéttel jelölték meg a csomagfeladást, holott kártyával már kifizettem, ez kiderült a futárszolgálat e-mailjéből. Felhívtam őket, és egyből elnézést kértek, megnézték a renszert, elismerték a hibát, nem is problémáztak, javították, és amikor jött a futár, már minden rendben volt. Hibázni meg ugye bár csak az tud aki dolgozik.
    Garanciát meg elvileg ugye a FixDirecttel kell intézi, tehát ott meg elvileg nem lép kapcsolatba a vásárló a nagykerrel.

    De amúgy amit írtál, hasznos infó volt, nem tudtam én sem, hogy nagyker, de ez legalább magyarázat arra, hogy miért ilyen széles a termékpalettájuk.

    [ Szerkesztve ]

    We were here

Új hozzászólás Aktív témák