Új hozzászólás Aktív témák

  • atos30

    aktív tag

    Üdv mindenkinek!
    újra telepítettem a gépemet és azóta nem tudok ismét életet lehelni a DM-be.Pedig már egyszer sikerült és működött rendesen.Na mindegy......
    úgy döntöttem csatlakozok a linux felhasználókhoz és megpróbálom Oleg bácsi vívmányával a dolgot.Oleg fent van, de a Az-X féle tutorial alapján elakadok az elején.Nem tudom umountolni a vincsit ,pedig a seaky 151-akárhányas hozzászólásában írt scriptet is használtam.A vinyót a partition magic-al formáztam meg ext3-as ,swap, és ext3-as-ra.így 3 partícióm van amiből a putty-ban látom is a kettő ext3-asat a df-re.Umount-oláskor azt írja nem találja (not found).
    Ha formatálatlan vincsivel próbálkozom, akkor a putty ki sem írja DF-re ,holott arouter LOG-jában kiírja hogy van egy új usb mass storage stb, de a tutoriallal ellentétben a part1 után nálam még kiír egy csomó mindent PL.:
    fat file can't find
    ext3 file can't find meg hasonlók és látom hogy startolnak még a daemonok is.
    Már fellöktem ujra az oleget hátha,de nem.
    Amúgy a putty-al az alapparancsok működnek ,még a router parancssoros menüjében is, tehát könyvtárat létre tudok hozni és törölni, de umountolni nem tudja(not found)
    Particionálni se tudom és újraformázni se ,erre is not found.

    Valaki tudna egy kezdő lökést adni? (a kezdő linuxosoknak szóló alapbevezetéselet már átrágtam, de nem jöttem rá a megoldásra)Killall stupid-ftpd-re no process killed

    A pénz azért van, hogy elköltsük!

Új hozzászólás Aktív témák