Új hozzászólás Aktív témák

  • mgrincs

    tag

    Szép napot Mindenkinek!

    Nem vagyok egy videószerkesztő guru, de legalább alap módon sikerült végre ledokumentálnom a 128MB-ra bővítést. Úgy tartják egy kép(videó) többet ér száz szónál, szóval mindenki okulására:

    128MB upgrade #1
    128MB upgrade #2

    Ha valakit érdekel a téma bővebben, és a videó után maradt még kérdése, szívesen megosztom az összes tapasztalatomat.
    Valamint fel tudom ajánlani a hozzávalók közül a Wood-fém-et, melyet kérésre postázok, porto-san, illetve Szigethalom/Csepel/Boráros tér/Nyugati pu./Árpád híd tengelyen esetleg átvehető személyesen. Nekem van egy kb. 10dkg-os tömböm, ez ~1000 chipcseréhez elég. :C

    ++ Az első két jelentkezőnek egy pár chipet is adok. Extraként maradt valakitől, nálam csak kallódna. Erre viszont a feleségem, postás, azt mondja jobban járunk, ha utánvéttel adom fel, egyébként majdnem biztosan elvész. Szóval a levél költségét sajnos ki kell fizetni.

    És igen, némelyik kép gyorsan vált, de nem volt hangulatom újracsinálni az egészet harmadszor is. :N Ja meg lehagytam a hozzávalókból a memória chipet :W
    Láthatjátok, nem túl profi a felszerelés, jómagam sem vagyok forrasztómester, bár azért némi kézügyességgel megáldott a sors. Nincs ebben semmi ördöngősség. Szóval csak bátran!
    Egy fórumtársnak meg már beígértem egy leírást a Tomato+optware telepítés mikéntjéről, az is elkészül nemsokára.

    128MB-t Mindenkinek! :C

    http://www.youtube.com/watch?v=HkTa3-ZZbD8

Új hozzászólás Aktív témák