Új hozzászólás Aktív témák

  • atesss

    addikt

    válasz .Anakin. #6988 üzenetére

    Ez szép kis leírás.
    "Nembaj, azért legyen ez itt, hátha valaki erre bóklászik és dd-wrt telepítésben van problémája." - Ez jó gondolat volt !
    Ebben a leírásban [link] a clear-t, a recovert-t és a "dd-wrt.v24_mini_asus.trx"-et is tftp-vel rakják fel. Ha nekem megy azzal is (márpedig ez alapján a leírás alapján perszehogy megy), akkor inkább azzal csináljam, nem ?

    A DD-WRT wiki-n körbenéztem a flashelés ügyében TFTP flash és Asus TFTP Flash, és kiderült, hogy miért írják mindig elöször a dd-wrt.v24_mini_asus.trx -et, mert az az alap, elöször mindig azt kell feltenni, és csak utána azt amelyik változat kell, de ez már .bin fájl, ezt a webes felületről.
    MOD: ja most látom hogy ez a te leírásodban is benne van.
    Asszem azzal kezdem, hogy az összes leírást amit linkeltetek végigolvasom figyelmesen...

    Még a gyári FW visszaállításában segíthetnétek, ahhoz csak egyszerűen recover-módba kell tenni a routert, és mehet fel rá a gyári, vagy kell hozzá a clear.trx meg a recover.trx, vagy hogyan kell ?

    Mivel nem írt vissza arra senki, hogy hogy lehetne lementeni a most fentlévő verziójú gyári FW-t, ezért felmerül az a kérdés is, hogy egy (a jelenlegi gyári FW-ben) elmentett beállításom, ha egy újabb gyári FW-re próbálom betölteni, akkor működni fog ?
    Bár lassan már fejből is tudom mi kell a WDS-es netbefogáshoz, de azért lehet mégis kiírogatnám, ha nem működne az újjal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák