Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca 012

    őstag

    válasz J00hnny #8580 üzenetére

    Üdv!
    Nekem WD320-as noti hdd van rajta normál üzemben(ext3) asus vento házban külső táppal, arról tökéletesen megy az 1080p-s video.
    Kíváncsiságból rádugtam az 1TB-os MyBook home-ot, arról is megy, pedig az nem is ext3, hanem vmi fat.(saját formázóprogit adtak hozzá, tehát tuti nem vmi sima fat, hanem vmi speckó, mert elvileg nem lehet ekkora hdd-t egyben fat-ra formázni).
    hub-ot nem használok, de 1-2 óra alatt be lehet faragni még 2db usb-t ami nincs kihasználva. én úgy használnám a helyedben..Ha meg már szét van szedve akkor CPU hűtést neki, aztán nem hinném, hogy a 300MHz-re tervezett, de 264MHz-re visszafogott procit akár hosszútávon megölné..
    Belső tápról való használat pedig nyilván szóba sem került, mert noti vinyóban tudtommal nincs még 1TB-os, a 3,5"-es hdd-knek meg 12V is kell, tehát eleve külső tápos megoldás.

    Azt az egyet nem tudom,hogy a 128MB RAM mennyire befolyásolhatja, de sztem 32MB-al is mehet..
    Van még 2db éppen csak kipróbált original V1-esem tartalékban :) , ami ugyebár ugyan az mint a W, csak n nélkül. Ha lesz kis időm valamikor felrakom őket aztán kipróbálom azzal is..
    (Lehet sosem lesz rájuk szükségem, mert így "agyonhűtve" nem hinném, hogy mostanában elszállna amit használok, de Murphy nem a barátom. És bár olyan helyen lakom, hogy a villámnak sincs sok esélye, de az ördög nem alszik, és hiányérzetem lenne azt hiszem..)
    NAS-t pedig én is kerülöm ameddig csak lehet, nincs szükségem zajra-fogyasztásra. ;]

Új hozzászólás Aktív témák