Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz SunMount3r #56999 üzenetére

    Ne haragudj, de nekem saját kézből vannak tapasztalataim mindkét lejátszóról, igaz egyik sem a mostani firmwarekkel, de a Minixen még ugyanaz az XBMC fut, tehát az olvasottak alapján még mindig stabilabb mint a HiPlayer. Ha konkrétumokat szeretnél akkor olvasd az Amlogic topik Minix-re vonatkozó részeit vagy a minix hivatalos fórumát, nem tudom, hogy te mit szeretnél hallani, stb. A hálózati kezelés is katasztrofális a Minxhez képes (XBMC alatt hibátlan) és akkor a LibreELEChez nem is merem hasonlítani, mert az mindegyiknél jobb. Himediát ismered, ha konkrétumot szeretnél akkor konkrét kérdést tegyél fel, nem fogom felsorolni a több, mint 100 különböző képességét egyik vagy másik lejátszónak, hidd el, kevesebb a gond a Minixszel, ha nem hiszed akkor vegyél egyet, de neked mások a felhasználási szokásaid, mint nekem vagy másnak így hiába írom azt, hogy hibátlanul viszi az összes 4000 anyagomat, mert lehet, hogy a nálad lévő 200-zal nem boldogul.
    Azt is elfogadom, hogy neked a legjobb a Q10 Pro, de ne haragudj, 1,5 év alatt semmit nem léptek előre, a gondok ugyanazok, igéret mindenre van, de nincs előrelépés. Azt is elfogadom, hogy van akinél hibátlanul teszi a dolgát ugyanis olyan anyagai vannak amikkel tökéletesen kompatibilis.

    de speciel mindent összevetve (az Amlogic hiányosságait, az Android-os funkcionalitás hiányát is beleértve) és azért valahogy mégsem cserélném el egy-az-egybe a Q10 Pro-t egy S905/x/912-es Box-ra... - használhatóságban sokkal jobb a Q10 Pronál és a képminősége is nagyon jó, Imprex nélküli Himediával egyenértékű, már amikor kikapcsolható a Himedia esetében, mert ugye minden frissítéssel valami hiba lesz benne. Egyébként bármikor választom még egyszer a Neo U1-et, mint a Q10 Pro-t, sokkal nyugodtabb az életem és úgy használom ahogy korábban használtam a Dune-met.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák