Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz blakey #57004 üzenetére

    valamint a hálózati kommunikáció nem tökéletes-> Mint írtam 1x kell beállítani manuálisan és onnantól kezdve "tökéletes". Soha nem dobta el, nem akadt meg éstöbbi, mióta csak beüzemeltem. Pedig mindent hálózatról játszok le vele.

    nem megfelelő a felirat kezelése, a jukeboxsza használhatatlan egy Kodihoz képest, az infósáv gyenge egy médialejátszóhoz képest.-> A felirat kezelés lehetne jobb is, akkora kényelmetlenséget azonban a mindennapi használat során nem jelent, mert nem fordul elő túl gyakran. Ha nem ismerné fel a kódolást max félperc átállítani. Lehetne jobb a font type, vagy több betűtípus opció, ez igaz (de speciel erre se panaszkodott még rajtam kívül senki :D ), ebben biztos jobbak a KODI-k.

    Jukebox-nak ugyan úgy ott a KODI, miről beszélsz?! :F :D "Press OK"?!-> Jah, az tényleg. Mondjuk bosszantó kis "izé", de hát a gyári KODI már csak ilyen. De, ha nagyon zavar valakit, arra is van megoldás (FTMC).

    Egyébként a legújabb CFW alatt, már a KODI 17.x-el is megy a DD és a DTS, így a frekiváltó patch-al már csak a DVD deinterlace és a HD hangok hiányoznak KODI alól is.

    Ok, de ne gyúrjuk ezt túl. Mindig is elismertem a Himedia hibáit, lehet valakinek ezek már nem férnek bele a képbe, de ne túlozzuk, ferdítsük el se a képet és az előnyeiről sem feledkezek meg...

Új hozzászólás Aktív témák