Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    Sziasztok!
    Érdeklődnék, h ezek az androidos smart box-ok hányadán állnak? Most olvasgatok ezekről első ízben, így még nem sok fogalmam van róluk. Eddig csak említésképpen láttam a concorde gépét cortex procival és mali400-al, jónak ígérkezik.

    Ezek egyébként egy teljes értékű android gépnek is megfelelnek, tehát bármit megcsinálhatok vele, amit mondjuk a táblagépek vagy telefonok tudnak?
    Arra gondoltam, h pl egy NAS-t élből kiváltanék vele, ha lehet rá kötni vinyót (letöltőgép).
    Másik android eszközzel lehet-e távvezérelni wifin, bluetooth-on? (tehát android-ot android-dal, éppen úgy, mint egy pc-t android-dal. :) )

    Köszönöm!

    szerk: fogyasztás egy sarkalatos pont, az nagyságrendileg hogy alakul ezeken az eszközökön? Illetve érdekes kérdés, de android képes futni 24/7? :F
    Nem sok tapasztalatom van az oprendszerrel kapcsolatban sem, nem rég vettem egy táblagépet, azelőtt csak hírből ismertem az android-ot. :)
    A táblagépből kiindulva elég negatív kép alakult ki a rendszer rendelkezésre állási idejéről, megbízhatóságáról. Igaz nem 24 órában járatom a gépet és nagy általánosságban pont a sleep/wake miatt bugzik. Naponta egyszer mindenképp újra kell indítani. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák