Új hozzászólás Aktív témák

  • mahoo

    csendes tag

    válasz mahoo #31989 üzenetére

    Mobilról nem megy, akkor még egyszer nekifutok:

    Nem boldogulok...
    Ha nem banjatok, megosztanam a problemam. Szoval vettem tavaly egy kezi korfureszt, hogy asztalba beepitve tudjam majd hasznalni. Mivel gyerek mellett igencsak keves szabidovel rendelkezem, valamint gyakorlati tapasztalat nelkul, hogy milyen kialakitasu asztalra lenne szuksegem, ugy dontottem, hogy a legegyszerubbet allitom ossze, es majd jol kitapasztalom, hogy mire is lenne valojaban szuksegem.

    A legegyszerubb verzio, hogy fogok egy butorlapot, arra felfogatom a masinat es kesz az asztal :).
    No de gondoltam, hogy jo lenne egy tolofa is vagy micsoda, ezért gondoltam, hogy legyen akkor ilyen, ez egyszerűnek tünik: [link].
    Egyébkent az asztal lap egy 80x100-as, 2mm ABS-es bútorlap. De sajnos nem lett tökéletes, mert a tolófa teljes szélessége 836mm és bizony tolás közben 1-3mm holtjátéka van a szerkezetnek úgy, hogy a lap szélén alig tudom ráfuttatni a tolófát, tehát elég passzosnak tűnik. De sajnos mégsem, ráadásul a holtjáték sem egységes, hol kisebb, hol nagyobb.
    Nem tudom ez miből adódhat, lehet, hogy az ABS nem látható ragasztási egyetlensége miatt? Vagy esetleg más? Szóval jelen pillanatban le vagyok lombozva, azt hittem erre azért képes leszek...

    Most gondolkodok, hogy valami profilt marnék a lapba pl egy C-t, párban természetesen, és abba faragnék egy kis "szánt".
    Egyébként van különbség egy bemart C profil, illetve ha egy keskeny nútot marok a lapba és abba helyezek egy T vagy L profilt, mint szán? Kísérletezgetett már valaki hasonlóval?

    Mi lehet a gond egyébként az általam megvalósított megoldással?

Új hozzászólás Aktív témák