Új hozzászólás Aktív témák

  • wittman

    aktív tag

    válasz Abu85 #1646 üzenetére

    Szia Abu!

    Én jeleztem a topicban a hibát elsőnek, de sajnos egyre többen vagyunk. AMD fórumán is megy az okoskodás...
    AMD forum

    A hiba csak win 7 oprendszert érinti. Az hogy nagyobb számban jelezték x64-en, mint x86-on nem azt jelenti, hogy az x64-el van a nagyobb probléma, hanem szerintem sokkal többen használunk x64-et.

    Szóval a hibajelenség: a fentébb felsorolt játékokban, nem véletlenszerűen a videójel megszűnik, stanby-ba kerül a monitor, de ég még hang van. kb 5-10másodperc múlva a hang is összefossa magát, majd még a hdd dolgozik, majd leáll. Aztán a számítógépben csak a ventik pörögnek és csak a reset segít.

    Ahogy írtam win 7 Catalyst 10.10-es bármelyik hotfixel csinálja, de win XP x86-on nincs ez a hibajelenség, tökéletesen futnak ezek a játékok Catalyst 10.10b-vel.

    Mivel én szimulátorozok a Flamin Cliffs 2-vel vizsgáltam, mi okozhatja a hibát win 7 alatt. Ha kikapcsoltam a fák megjelenítését, akkor minden ok. Szóval nálam a fák megjelenítése hozta elő ezt a hibát. Win XP-n viszont semmi baja.

    Teszteltem win7 x64-en Catalyst 10.10 összes hotfixével és Cat10.11 a régebbi vga-mon, ami egy Gigabyte HD4850OC 1GB-os kártya. Azzal sincs ez a hibajelenség.

    Egyenlőre HD6850-el jelezték többen ezt a hibát külföldi oldalakon is, de van már Sapphire HD6870-es jelentkező is. A közös a felsorolt játékokban és win7-ben van.
    WinXP-vel senki nem jelzett ilyen hibajelenséget.

    Szóval, ha tudsz nézz már utána...

    [ Szerkesztve ]

    www.vmh59.hu

Új hozzászólás Aktív témák