Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz Omega81 #24841 üzenetére

    Hát nem igazán férek hozzá :) Még nem volt hozzá kedvem, mert annyi hely van csak, hogy az elülső ventijéhez a sűrített levegős palack szívószál feje beférjen, meg persze a levegő éppen.

    Ahhoz, hogy kivegyem, az eléggé speciális elrendezése miatt a rendszernek, előbb ki kell vennem a TV Tuner CardMate-ét, aztán az X-FI-t is, és még utána jöhet a VGA amit egy csomó kábel ölel át, mint például előlapi LCD érzékelő kábelei, venti tápok.

    Igen, ez a sercegés is elbizonytalanító tud lenni, mert egy peciális tartományban jelentkezik. Ha érzékelem megint, majd megpróbálom rögzíteni. Azért is nem akarom még egyelőre futárral felküldeni, mert ez ilyen időszakos hiba egyelőre, és lehet ott nem is jönne elő, ha pl rezonancia. Ráadásul lehet a kártya megigazítása ebben az esetben megoldaná a gondot. Amúgy a rezonanciához annyit, hogy amikor pár napja a Hi-Tech 7 PRO-nak zörgött az oldala - ez egyébként szerelgetés után nálam elég sokszor előfordul - annak sem volt nagyon eltérő a hangja. Most is amikor a VGA-nál meghallottam elsőnek arra gondoltam, hogy rezonancia, csak amikor megfogtam a ház oldalát nem múlt el. Utána leszedtem a 40 cm-es másik oldali ventit , és úgyis bekapcsoltam majd a gép mellé hajolva füleltem, megnéztem nincs e ott tényleg valami vezeték, nem volt... Azt sem igen hallottam, hogy melyik venti lehet a kettő közül, mert nyilván ha kezelni kellene akkor is csak azt kellene amelyik rendetlenkedik.

    Szóval így nem akarom egyelőre szervizbe küldeni, mert necces, hogy csak magamnak generálnék felesleges költséget, illetve hát hetekig nem lenne erős VGA-m ...

Új hozzászólás Aktív témák