Új hozzászólás Aktív témák

  • Mkoll

    újonc

    Sziasztok!

    Remélem, hogy tudtok segíteni. Van egy HD 6870-es vga-m és pár nappal ezelőtt két játékkliens közti tabolás közben elkezdtek színes/szürke/fekete vonalak ugrálni a képernyőn, aztán egy szürke háttéren fekete csíkok jelentek meg. Gondoltam driver gond lehet, újraindítottam a gépet de sajnos bekapcsolás után is hasonlót művelt. Miután a drivert megpróbáltam egy régebbire cserélni, fekete csíkok jelentek meg a képernyőn, majd nem sokra rá már csak sima fekete volt a monitor, se kurzor se semmi.
    Gondoltam túlmelegedett, szóval hagytam egy éjszakát pihenni, hátha jobb lesz másnapra.
    Azóta ha bejön a windows belépő felület, fekete csíkok jelennek meg rajta (kép később), majd miután beírtam a jelszavamat elfeketedik a monitor és semmit sem tudok csinálni, csak power gombbal kikapcsolni.
    Most onboard vga-n vagyok, az tökéletesen megy, haver vga-t is kipróbáltuk, azzal is tökéletes.
    Azért nem vagyok biztos, hogy a kártya romlott el, mert azt mondták, hogy lehetséges a táp nem ad le elegendő áramot. Sajnos azt nem tudtuk tesztelni a másik kártyán, mert régebbi típus és nem igényel pci-e energia csatlakozókat plusszba.

    Szóval ha valaki tud esetleg egy megoldást, azt megköszönném, ugyanis a garancia macerás lenne, mert a DigitalTREND, ahol vettem a kártyát, lassan 2 hónapja nem veszi fel a telefont és az üzletük sincs nyitva.
    Szerencsére a tápot máshol szereztem be, viszont nem akarok felesleges köröket futni vele. :S

    Itt a kép:

    Azóta volt windows reinstall is, szóval nem hiszem, hogy szoftverhiba lenne.

    Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák