Új hozzászólás Aktív témák

  • lehel22

    tag

    válasz polonic #5598 üzenetére

    ...szerintem nem ugy tevodik fel , hogy "ooo alig no a fogyasztasa" hanem, hogy mert nem megy az eredeti gyari spacifikacio szerint? Amit mondasz a fogyasztas es feszultseg osszefuggeserol az valoban igaz, de a kerdes, mert nem mukodik a leirt specifikaciok szerint? Mert van minden osszevissza?
    Maholnap beallitjak egy orajelre es feszultsegre az aztmonjak hogy hasznlad ugy es lerohognek ha esetleg megjegyzed hogy bocs en nem azert fizettem , hogy nekem egy korlatozott mukodesu kartyat adjanak.
    Az egesz problemat abban latom, hogy egyszeruen nics ra ertelmes magyarazat, hogy mert valtozott meg ez a frekvencia. Mar az uj BIOS al is(beszelek Gigabyte 6850 rol) a memoriak frekvenciaja 20 mhz t modosult (4020) miert voolt erre szukseg? Persze le lehet rendezni azzal , "mivan?... nics is kulombseg" Nincs? de van pl a ram latenciat csesztettek es a kartyak tapasztalhatoan lassabbak. Erre meg azt lehet mondnai hogy , mi az , nezel 3 fps-t? NEm nem erdekl a 3 FPS hanem nagyon sok kerdojel merul fel. Miert vannak ezek a latszolag jelentektelen valtoztatasok ? Esetleg valamit elkurtak es most foltozgatjak? Probaljak valahogy helyrehozni , hogy ne bukjanak egy hatalmasat? Gyakorlatilag nem az anyagi vesztesegtol fosnak hanem ha bebizonyosodik , hogy valoban ebben a szeriaban egy alltalanos hiba van akkor a kovetkezo 2-3 generacioval szivnak. Mert ilyen a vasarlo pszihologija , ha egyszer hallott egy mondatfoszlanyt utanna inkabb szeles ivben elkeruli az illeto termeket , es ezt ok nagyon jol tudjak.Ezert nem valaszolnak a sok felhasznlalo leveleire es probaljak suttyomban valahogy oszetajkolni a dolgokat hogy mukodjenek.
    Hogy pontosan mert van az uj 11.1 be 300/300 idle frek. nem tudom de teny az hogy kifizettem 260 $ a kovetkezo specifikacioert:

    25% cooler idle ~38C 100/300 GPU/ Vram 945 mV

    es kaptam 73% idle , mivaaaan :((( nem is folytatom uj BIOS...........

    aztan 25% venti 100/300 ...Black screen mivaaaan ???? :(((

    aztan 40% cooler 100/300 de ha instalalom a 11.1 akkor egybol felugrik 300/300 ra :W

    ez mind ok? kovetkezo driverrel mi lesz? 650 mV on 550/600 frekvencian megy majd 80% coolerrel??? :F es aztmondjak majd hogy " na ezezentul a standard"l igy kell hasznljni esfogjam be a pofamat?
    Ha egy autot veszel aminek a muszakikonyve szerint 6 ot fogyaszt varosban es 4 et orszaguton de te azt tapasztalod hogy a varosban 7 zabal es orszaguton csak 3 at az tel;jesen rendben van? az osszfogyasztas igaz ugyanannyi ....hogyne... :C

    1szo mint 100 nagyon ugy nez ki a HD 6850 nek baja van.Sajnos nem tudni mi a baja , mindenki feltetelez , mericskel, undervoltol, underclockol, biostcserel, drivertcserel, ventilatortallit,afterburnerben profilokat ment hogy ne legyen zajos vagy ne lojje ki magat, de ez mind nics rendben! .Akik pedig tudjak mi a baja azok b..nak minekire a penzet az embereknek elvettek es mossak kezeiket vonjak vallaikat .

    Ja es csak egyetlen kerdes ( azthiszem koltoi) szeretnek hallani egy videovezerlorol aminek 3 honap alatt 4drb BIOS-a latott napvilagot :F

Új hozzászólás Aktív témák