Új hozzászólás Aktív témák

  • lehel22

    tag

    válasz Puszedli #5777 üzenetére

    A tapegyseged mindenkepp keves ennek a konfignak. Az AMD 500W jelol meg a honlapjan ehhez a kartyacsaladhoz. , amugy lehetseges, hogy egy minosegi 460-480W siman elboldogul de a sajat nyugalmadert vegyel egy minimum 500W ast. Az viszont biztos hogy egy noname 400W al bajban leszel elobb utobb.Kicsit furcsallom hogy ezt neked szmitogepes szakuzletben osszeraktak es nem szoltak egy szot sem, hogy ez ongyilkossag. NEkik sem eri meg ha leeg a rendszer es viszed vissza 2 het mulva.

    Az AMD oldalan van egy . "Certified Power Supplies" resz ( a harmadik pontnal van a link es eott ehu egesz listan talasz az altaluk elfogadott tapegysegekrol.)

    http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/amd-radeon-hd-6000/hd-6850/Pages/amd-radeon-hd-6850-overview.aspx#3

    A lenyeg , hogy egy minosegi 500-550 tap eleg , de minekepp nezd meg hogy a 12 V agon legalabb 18 A legyen. Es ajanlott hogy 120mm vagy ennel nagyobb ventilator hutse. A kissebbek hangosabbak es terheles alatt van amelyik nagyon hangos.Noneme olcso tapot semmi esetben ne vegyel barmit is irnak ra. ( a cimke tenyleg semmit nem jelent ) Egy elfogdhato tap kb 90$nal kezdodik lehet talasz olcsobban is de 25 $ semmikepp se vegyel mert annak a mionosege kritikan alulli

Új hozzászólás Aktív témák