Új hozzászólás Aktív témák

  • lehel22

    tag

    válasz polonic #5836 üzenetére

    ...persze hogy elolvastam, amiket kuldtel ha osszeszmoljuk valoban kapunk egy adatot ami azt mutaja hogy semmi szukseg 400W ( mniosegi) tapnal nagyobbra.
    Nekem csak egyetlen egy kerdesem van te ( felreteve minden ellenrzest)te miben biznal jobban ? Gyarto specifikacio + teszt gep specifikaciok + ezzel foglakzo oldalak ajanlasa vagy pedig Mariskanak ( nem seresbol irok mariskat csak nem akartam egyik nevet sem hasznlani akik szerint lazan eleg a 360-400 tap) ???
    Te melyiknek hinnell, oszinten ?

    Es tobbszor is ismeteltem hogy legyen 500W az legyen a sajat nyugalmaert .( es erveltem , hogy az AMD is ezt ajanlja ) Nyilvan hogy egy nagyon jo minosegu 400 as az biztonsagosabb es takarekosabb mint egy szar 700Wde nem errol volt szo.

    Befejezeskent pedig annyit , hogy ha biztosak vagyok hogy amit allittok az hibatlan akkor nem engem kell meggyozni hanem a sracnak megirni hogy pontosan milyen tapot vegyen , milyen markat, hol, mennyiert , hany W hany A , stb

    Az utolsoelotti beirasomba meg tenyleg , megprobaltam oldani a feszukltseget de Alibaba nem birt magaval , ugyhogy nyilvan ironikus voltam mert az ilyen "ozike halala szovegre" ez a valasz .Most meg varom a linket ahol 400W tappal tesztelnek ilyen konfigokat. (nem toled: :R hanem az ugyvedurtol. ) Nekem volt ervem mikor 500 W ajnalottam (megha vannak is ellnervek ) viszont most szeretnem latni az ovet is, es nem azt hogy " polonic , nnn vagy barki mar megmondta hogy ez igy van es kesz...)

    Aibaba78

    hol van a teszt ahol 400W hajtja ezt a konfigot? :DD :DD :DD ezek a nyugtatos dolgok meg lazan arulkodnak hogy te kb milyen allpotban vagy most :DD :DD :DD Olvass bele a Hebbe ott leirjak ezt a szimptomat .. :C
    de ne blablazzal hol a teszt teszt 400w bovensok :D uhaaaa :C de nehez lesz :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák