Új hozzászólás Aktív témák

  • Petyal

    tag

    válasz M0RGI #41998 üzenetére

    Szia

    Én rendszeresen használok Shiny Garage Interior QD-t, és Koch Refresh Cockpit Care-t. (nem egy autón... :) )
    Az Interior QD nagyon matt, homogén felületet hagy, a színmélyítő hatása nem jelentős. Havonta 1x célszerű áttörölni vele a belső műanyagokat. Kiadós szer, ha rongyra fújod, majd azzal áttörlöd.
    Áprilisban vettem használtam autót, nem tudom mivel takarították a műszerfalat, de foltokban fényes volt a felület. Sonax matt műszerfal ápoló többszöri használat után sem vitte el a foltokat, az SG Interioir QD viszont elsőre mattá varázsolta (de csak másnapra!!).

    A Koch Refresh Cockpit Care kicsit selyemfényű (tényleg csak enyhén), viszont a színmélyítő hatása kiváló és nagyon tartós. Két hónap után is jelentős a különbség egy kezelt és egy kezeletlen felület között. Ezt is rongyra fújom és azzal áttörlöm a felületet.
    Én is matt-fetisiszta vagyok, ezért használom az Interior QD-t, viszont egyszer bekentem a feleségem kocsiját a Koch-hal és direkt nem szóltam neki semmit. Másnap, ahogy hazaért, azzal kezdte, hogy nem tudja, mit csináltam a kocsi belsejével, de ilyen szép még soha nem volt egy autója sem (ő sem szereti a fényes felületet).
    Azóta nála csak ezt használom. Kértem, hogy hasonlítsa össze az Interior QD-vel és egyértelműen a Koch-ra szavazott.

    Az illata mindkettőnek néhány nap alatt elillan. Mindkét szer tisztít is, de ha nagyon koszos a felület (pl köszöb összetaposva) akkor előtte én 1:20-as GreenStarral letakarítom.

Új hozzászólás Aktív témák