Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    válasz hemaka #51700 üzenetére

    Nálam sose volt gond, pedig nem kevés gyeon van itthon, a most futó legújabb széria előttről. Utóbbiakkal még nincs tapasztalatom, az eco washoz külön palackot használok.
    Egyébként, ha az ahifitől vetted érdemes panaszkodni, ha mást nem, párezer ftos kedvezményt ki lehet velük alkudni, amit egy következő rendelésnél levonnak. Többször volt reklamációm ennél kisebb dolog miatt is, mindig felajánlottak valamit.
    Nekem a Koch Chemi gyári flakonja vált be, de kicsit olcsóbban a ValetPro se rossz, már ha az ahifi kínálatát nézzük. De a Koch Chemie masszívabb felépítésű.

    Időközben megjött a válasz az ahifitől, jól sejtettem. A gyártó kérésére cserélték le a képeket, de kb mindenből még a "régit" küldik. Azt írták lehet akár másfél hónap is mire kifut a mostani készlet és kapnak új szállítmányt, remélhetőleg már az új csomagolással, új formulákkal.

    Annak aki nem akar várni, alternatív forrásként a belgákat tudom javasolni. Már 50 eur felett sincs postaköltség, ha dpd-s csomagpontra kéred. Már van raktáron a legújabb cuccokból, még ha nem is a teljes választék. Iron, Iron Wheel, TAR (4 literesek is), Trim Cleaner (korábbi Vinyl Cleanert váltja), Echo Wash, bőr tisztító stb

    A fenti kefés kollégának egy összehasonlítós kép, hogy mi mekkora, hátha segít. A vikan keféket én is jó szívvel ajánlom, made in Denmark, ezeket nem két hónapra veszed, ha vigyázol rájuk évekig kiszolgálnak. De a gumi oldalfalához egy kicsit lightosak. Balról a második, a Detail Factory kifejezetten erre a célra tervezett keféje. Ennél nagyon el van találva a szálak erőssége, plusz a szálak hossza is változó, brutál ergonomikus, kényelmes gumírozott teljes egészében. Sajnos nem hogy itthon, de euban se sok helyen lehet kapni. Van egy XL-es verziója is ami ideálisabb teherautó, pick up stb kerekeihez.
    Gondolkodtam az amerikai rendelésen de az amúgy sem olcsoló cuccokra rájönne még 50-60 dollárnyi szállítási költség (igaz 2 nap alatt itt lenne express), plusz vám, áfa. Egyedül nagyon meredek belevágni. Pedig nagyon vinném az új "ectoplasm" színű cuccaikat. Szinte esélytelen hogy ezekből bármi eljusson az euba sajnos.



    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák